Informatie over onze stalling

Op deze pagina vind u alle informatie over onze stalling. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Alles beknopt op een rijtje

  • Het hele jaar door halen én brengen
  • Stroompunten aanwezig voor de druppellader voor uw camper
  • Brengen maandag t/m vrijdag, tussen 8:00 en 20:00
  • Brengen zaterdag, tussen 8:00 en 16:00
  • Ophalen op dinsdag t/m vrijdag, tussen 8:00 en 20:00
  • Ophalen op zaterdag, tussen 8:00 en 16:00
  • Disselslot en naamplaatje verplicht
  • Gasflessen verwijderen voor aanvang stalling

Uitgebreide informatie

Luxe voorzieningen
Uw caravan, camper, boot, vouwwagen of aanhanger staat bij ons netjes overdekt te wachten op u en het voorjaar. De overdekte stalling biedt goede bescherming voor uw caravan, camper of vouwcaravan en beschermt tegen de weersomstandigheden van ons Nederlandse klimaat.
Wilt u heerlijk op vakantie met uw camper en geen risico op een lege accu? Maak dan gebruik van de stroompunten om uw druppellader op aan te sluiten. Weer zo'n extraatje van Huybers Caravanstalling Middelbeers!

Brengen
U kunt bij ons het gehele jaar terecht voor het stallen van uw caravan, camper, boot, vouwwagen of aanhanger.
Het aanbieden van de caravan voor de stalling kan zonder afspraak tijdens de openingstijden. Deze flexibiliteit biedt u de mogelijkheid de caravan naar de stalling te brengen wanneer het u uitkomt. (Dit geldt niet voor de campers, die zetten de eigenaars zelf binnen en buiten, onder ons toezicht.) Vergeet hierbij niet uw naamplaatje aan de voorzijde te plaatsen.

Halen
Het gehele jaar zijn wij geopend. Wanneer u minimaal 2 werkdagen van tevoren het door u gewenste haalmoment kenbaar maakt zorgen wij dat uw caravan, boot of vouwwagen tijdig klaar staat. Dit is noodzakelijk zodat wij u caravan uit de stallingsruimte kunnen halen en u zonder enig probleem uw caravan of camper van de parkeerplaats kan meenemen.

Veiligheid
Om uw caravan, vouwwagen of aanhanger veilig te kunnen stallen, stellen wij een disselslot verplicht bij stalling in onze hallen. Ook vragen wij u om een naamplaatje zichtbaar achter het raam van uw caravan te plaatsen.
Gasflessen en andere brandbare stoffen moeten verwijderd worden, voor aanvang van het stallen.

Overige aandachtspunten
- Het is uitsluitend toegestaan de stalling te betreden in aanwezigheid van de stallinghouder.
- Tijdens het ophalen van uw caravan, camper of aanhanger dient u zich altijd te kunnen legitimeren.

Onderhoud
Voor onderhoud en schadeherstel aan caravans, campers, aanhangers en paardentrailers adviseren wij Caravan Service Brabant in Oirschot.
Ook voor verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en installatie van accessoires en voortenten kun u bij deze partij terecht.
Op deze website vindt u een actueel overzicht, aanvullende informatie en prijzen van aangeboden caravans, accessoires en aangeboden services.


Bottom